fbpx
woensdag 29 januari 2020

Margarita met randje van Zeeuwsche Zoute

Ben je op zoek naar een makkelijke, snelle maar vooral lekkere cocktail om je vrienden mee te imponeren aankomend weekend? Probeer een Margarita met een randje van zeezout! Met name als je een liefhebber bent van tequila is de Margarita 100% voor jou! Proost!

Personen

1

Niveau

gemiddeld

Tijd

10 Min.

Bereidingswijze

Het maken van een randje zout:
Maak de rand van je glas plakkerig door middel van limoensap, je kan simpelweg een schijfje limoen langs de rand halen of het limoensap in een schaaltje doen om vervolgens het glas hier in te dippen. Zorg er wel voor dat je limoensap alleen aan de buitenkant van het glas zit. Doe het zeezout op een schoteltje. De rand van het glas kan je vervolgens over het zeezout halen. Zo rim jij de perfecte cocktail, dit is een super leuke, professionele toevoeging.

De cocktail:
Schenk de tequila, Cointreau, het limoensap en de suikersiroop in een shaker. Vul deze aan met ijsblokjes en Shake it baby! Strain (zeef) de cocktail in het voorbereide glas en garneer eventueel nog met een limoenschijf.