fbpx

Speciaal aanbod voor Lekker500 lezers

Zeeuwsche Zoute assortiment

Bestel online onze Zeeuwsche Zoute Experience en betaal slechts €44,95

Onze uitgebreide Zeeuwsche Zoute Experience (normaal €47,80, exclusief verzendkosten) biedt iedere culinaire liefhebber de ultieme belevenis van ons zout. Ons zout geeft een sensationele smaakboost aan ieder gerecht en de houten houder staat prachtig op iedere tafel om ons zout in te serveren. Deze Experience mogen foodies niet missen!

De Zeeuwsche Zoute Experience bestaat uit…

  • Een luxe koker Zeeuwsche Zoute Puur // 100 gram van ons meest pure zout in een Luxe Koker. De koker staat niet alleen prachtig in de keuken, doordat er gebruik is gemaakt van aluminium gaat de koker jarenlang mee en kan deze iedere keer opnieuw gebruikt worden.
  • Zeeuwsche Zoute Glas Puur en Gerookt  // Onze Glazen Potjes zijn gemaakt van duurzame materialen. Ze staan leuk in de keuken, maar zijn ook perfect als navulling voor de Luxe Koker. Is de pot leeg? Dan mag hij in de glasbak! Je ontvangt beide varianten van ons zout: Puur en Gerookt (100 gram per stuk). 
  • Zeeuwsche Zoute Houten Houder // Net NIEUW in ons assortiment: de Zeeuwsche Zoute Houten Houder: een prachtig accessoire dat mooi staat op iedere tafel. De houder is gemaakt van duurzaam hout afkomstig uit Nederland. Ons logo is in het hout gebrand voor een stijlvol effect. Een mooi item om zout in te presenteren op tafel!

Gebruikmaken van de korting

  1. Ga naar de productpagina ‘Zeeuwsche Zoute Experience‘ en voeg een of meerdere sets toe aan je winkelmandje.
  2. Vul tijdens het bestelproces de code LEKKER500Q4 in.

Maar dat is nog niet alles…

…maak je gebruik van deze speciale lezersaanbieding, dan ontvang je daarnaast ook:

  • Een kortingscode t.w.v. €5 voor je volgende bestelling (minimale besteding van €25) (deze wordt samen met de Zeeuwsche Zoute Experience geleverd)
  • Een lekker recept om Zeeuwsche Zoute direct te gebruiken!

Zo ben je klaar om van iedere kooksessie een feestje te maken!

Voorwaarden:
De korting op de Zeeuwsche Zoute Experience (€2,85 per set) is geldig tot en met 31 maart 2021. De kortingscode geldt alleen voor de Zeeuwsche Zoute Experience en is niet geldig voor andere producten/pakketten in de webshop van Zeeuwsche Zoute. De aanbieding van ‘geen verzendkosten’ (i.p.v. €3,95) is alleen geldig tot en met 15 november 2020. Daarna betaal je per bestelling €3,95 verzendkosten. De extra’s (kortingscode en het recept) ontvang je bij iedere bestelling t/m 31 maart 2021.