fbpx
woensdag 28 december 2022

Bonbons van La Fève met Zeeuwsche Zoute

Sinds 2010 werkt Geert-Jan Heesterbeek samen met Mirelle Haex aan de beste bonbons, chocoladecreaties en desserts. In hun bedrijf La Fève in Maastricht staan kwaliteit, innovatie en service hoog in het vaandel. En dit legt ze geen windeieren, want Geert-Jan heeft onder andere de wedstrijd ‘De Beste Bonbon van Nederland’ gewonnen. Daarnaast staan eerlijke producten uit de regio centraal en daar past Zeeuwsche Zoute natuurlijk perfect bij.  

De keuze voor Zeeuwsche Zoute was snel gemaakt. De pure, intense smaak van Zeeuwsche Zoute Puur zorgt ervoor dat vooral de noten in bepaalde bonbons beter tot hun recht komen. Een andere variant waar Zeeuwsche Zoute voor wordt gebruikt is de bonbon met karamel en pastinaak.

Maar dat is nog niet alles, want vanaf januari wordt Zeeuwsche Zoute Wakame in de bonbon met sushi-smaak verwerkt. Uiteraard zijn we erg benieuwd naar deze verrassende smaak!

La Fève mag meerdere toprestaurants tot hun klanten rekenen. Daarnaast vind je hun bonbons bij verschillende winkels en delicatessenzaken. Particulieren kunnen terecht bij hun chocolade-atelier en in de webshop. Niet alleen om de bonbons te kopen, maar ook voor workshops waarin je zelf bonbons leert maken ben je daar aan het goede adres.

Wil je de bonbons zelf eens proberen? We kunnen de Sterrenbonbons dan van harte aanraden. In deze doos zitten 10 signatuurbonbons van Michelinsterrenkoks. In de helft van deze bonbons wordt Zeeuwsche Zoute gebruikt!

La Fève chocolade & desserts
Statensingel 148-B
6217 KH Maastricht

Credit foto: La Fève