fbpx
donderdag 27 mei 2021

Jan de Slager | Zeeuwsche Zoute Verkooppunten

Het is weer tijd om wat meer te weten te komen over één van onze verkooppunten. Deze week is het de beurt aan Jan de Slager uit Urk. Deze slagerij in het kleine vissersdorpje verkoopt verschillende soorten vlees. Dit vlees is heerlijk te bereiden met onze Zeeuwsche Zoute en daarom is dit ook te koop bij Jan de Slager.

Slagerij Jan de Slager is pas sinds oktober 2017 van start gegaan. Het relatief jonge team probeert iedere klant tevreden te houden met de beste producten.  Het assortiment bestaat uit vers rund-, varkens- en kippenvlees. Ook kan je bij deze slager terecht voor diverse grill artikelen, broodjes en maaltijden. En natuurlijk ook onze eigen Zeeuwsche Zoute.

Jan de Slager probeert altijd mee te denken met de klanten, zodat het makkelijker is om het beste vlees in huis te halen. Ze brengen zelfs het vlees naar je toe, er wordt bezorgd op Urk, in Tollebeek en Espel. Bestel bijvoorbeeld een van de buffetten wanneer je een feestje hebt. Zowel warme als koude buffetten worden met de lekkerste en verse ingrediënten klaar gemaakt.

Het is een echte aanrader om hier vlees te halen voor je barbecue. Geniet van een heerlijk groot stuk Angus Beef, bestrooid met een paar korrels Zeeuwsche Zoute!

Slagerij Jan de Slager
Wijk 7 89
8321 TB Urk

Wil je weten of er een verkooppunt bij jou in de buurt zit? Bekijk ons overzicht met alle Zeeuwsche Zoute Verkooppunten!