fbpx
vrijdag 20 maart 2020

Gevulde chamignons

Grote champignons met een vulling van cheddar, lente-uitjes, knoflook, peterselie en gerookte Zeeuwsche Zoute. Een ideaal voorgerecht of als lunch.

Personen

2

Niveau

makkelijk

Tijd

15 min.

Bereidingswijze

  • Verwarm de grill
  • Wrijf de champignons met olijfolie, breng ze vervolgens op smaak met het gerookt zeezout en eventueel peper. Plaats de ‘open’ kant naar beneden onder de grill voor ongeveer 5 minuten.
  • Meng ondertussen de cheddar, lente-uitjes, knoflook en peterselie. Kruid goed met peper en gerookt zeezout naar smaak.
  • Draai en vul de champignons met de zojuist gemaakte vulling.
  • Plaats de champignons, nu met vulling, nogmaals in de grill plaatsen voor 5 minuten.

Tip: Serveer dit heerlijke gerecht met een salade van gemengde kruiden, cherrytomaatjes en knapperig brood!