fbpx
donderdag 3 december 2020

Floor 2.0 | Zeeuwsche Zoute verkooppunten

Het is weer donderdag en dat betekent dat we weer een van onze verkooppunten uitlichten. Deze keer in de spotlight: Floor 2.0 in Goes! Deze winkel aan de Westhavendijk is een winkel vol met heerlijke borrelproducten, waaronder Zeeuwsche Zoute.

Op 16-jarige leeftijd opende de eigenaar van Floor 2.0 al zijn eerste winkel in Alblasserdam, waarna meerdere filialen volgden waaronder deze in Goes. In de winkel kun je veel bijzondere producten proeven. In de eigen keuken worden huisgemaakte specialiteiten klaar gemaakt die je al ruikt ver voor je de winkel binnenkomt.

Ook de rechtstreeks geïmporteerde exclusieve specialiteiten maken de speciaalzaken bijzonder. Veel van die specialiteiten zijn seizoensgebonden zoals echte witte en zwarte truffels die op aanvraag kunnen worden geïmporteerd. Zoek je dus iets bijzonders of ben je op zoek naar kwaliteitsproducten, dan moet je hier absoluut even een kijkje nemen.

TIP! Voor Kerstmis 2020 gaat Floor 2.0 een speciaal bouwpakket maken waarmee je met heerlijke producten een hartig borrelhuisje kan maken.

Proef en beleef wat ‘lekker eten’ is tijdens een bezoekje aan deze heerlijke winkel. Je vindt ze hier:

Floor 2.0
Westhavendijk 101
4463 AD Goes

Alle verkooppunten van Zeeuwsche Zoute vind je hier!