fbpx
donderdag 20 mei 2021

Fish & Seafood Waasdorp | Zeeuwsche Zoute verkooppunten

Fish & Seafood Waasdorp Zeeuwsche Zoute

Nieuwe week, dus tijd om weer één van onze verkooppunten uit te lichten. Deze keer is dat Fish & Seafood Waasdorp gelegen aan de Halkade in IJmuiden-haven. Dit is dé visspecialist met verschillende vissoorten maar daarnaast kan je hier ook terecht voor onze Zeeuwsche Zoute. 

Deze visspecialiteitenwinkel van visspecialist Nico Waasdorp is geopend in 1999. Nog geen 100 meter van de winkel verwijderd vind je de visafslag van IJmuiden, een versere aanvoer is niet mogelijk. In de winkel is er een ruime keuze aan overheerlijke visspecialiteiten met onder andere; zalm, paling, garnalen, diverse schepsalades, vers gesneden haring en vers gebakken vis. Heb je zin in een compleet menu? Ook dat kan, bij de visstal kun je dit zelf samenstellen.

Door de nieuwe leefbakken in de winkel is het assortiment uitgebreid met kreeft, krab, paling en tarbot. Deze worden levend aangeboden. Daarnaast beschikken ze over een partyservice voor vissalades, vleessalades, gebakken visschalen en haringschotels voor verjaardagen, bedrijfsfeesten en partijen. Ook catering op locatie is mogelijk zoals een oesterproeverij of een haringproeverij. Oftewel van alles wat te vinden. 

Fish&Seafood Waasdorp

Deze unieke viswinkel moet je zelf maar eens gaan bekijken. Met de dagelijkse gratis recepten te vinden in de winkel zet je altijd wat lekkers op tafel. En met onze Zeeuwsche Zoute geef je er een heerlijke zilte touche aan.  

Liever online bestellen? Dat kan ook! Fish & Seafood heeft een eigen online viswinkel: Viskoop. Binnen 24 uur wordt de vis van topkwaliteit bij jou thuis geleverd.

Fish & Seafood Waasdorp
Halkade 27
1976 DC IJmuiden-Haven