fbpx
woensdag 17 augustus 2022

Deli Megusto | Verkooppunt

Deli Megusto in Gouda is niet zomaar een delicatessenwinkel, het is een plek die je zintuigen prikkelt. Proef de lekkerste Italiaanse delicatessen, verse pasta’s en belegde broodjes. Daarnaast kun je kennismaken met de heerlijkste streekproducten. De meeste streekproducten komen uit de directe omgeving van Gouda: het groene hart. Toch is er ook ruimte voor Zeeuwse ambachtelijkheid want Zeeuwsche Zoute zit ook bij hen in het assortiment.

De enorme passie voor eerlijk en heerlijk eten merk je meteen als je Deli Megusto binnenloopt. Je ziet goede producten van een mooie kwaliteit: verse ravioli’s, pastasauzen en toppings, prachtige olijfolie en bijzondere balsamico’s. Onder de leveranciers van Deli Megusto zitten de meest ervaren pasta-makers, de beste Italiaanse leveranciers en meerdere traditionele slagers. Alles draait om eerlijk voedsel dat ambachtelijk gemaakt is zonder onnodige toevoegingen.

De maandelijks wisselende verse pasta’s en gevulde ravioli’s met bijvoorbeeld krab, limoenschillen en ricotta, eend en zoete aardappel of met provolone auricchio zijn een echte aanrader.

Deli Megusto
Kleiweg 91
2801GD Gouda

Credit header: Deli Megusto