fbpx
donderdag 10 juni 2021

De Slagersdochter | Zeeuwsche Zoute Verkooppunt

Nieuw in het assortiment bij De Slagersdochter in Haarlem: onze Zeeuwsche Zoute! Dit is een van onze nieuwste verkooppunten en daarom stellen wij je graag voor aan deze slager uit Haarlem. Je kan hier terecht voor de lekkerste vleeswaren, vers belegde broodjes en verschillende smaken Zeeuwsche Zoute.

Guusje Broekhof is in 2017 in de oude slagerij van haar ouders een pop-up store begonnen, waar ze al het lekkers verkoopt dat men gewend is van de oude slagerij. Kom hier langs voor verschillende soorten vlees, kazen, soep & bouillon en diverse dranken. Het assortiment wordt vaak aangepast aan de tijd van het jaar. Ook verkoopt De Slagersdochter veel lokale producten, zoals onze Zeeuwsche Zoute.

De Broekhof Slagerij bestaat al meer dan 100 jaar. Het begon als een lamsslagerij en is langzaam veranderd naar traiteur. Er werd altijd bewust gekozen om te werken met biologisch vlees van kleine producenten, zodat ze precies weten waar het vlees vandaan komt. In de winkel van Guusje Broekhof wordt dit voortgezet. Het assortiment is daarom wat kleiner, maar het vlees is wel van grootse kwaliteit. Er zijn ook veel vegetarische producten verkrijgbaar.

De winkel is te vinden aan het begin van de Kruisstraat, vlakbij de Nieuwe Gracht. Woon je in de buurt van Haarlem en ben je nog op zoek naar een lekker stukje vlees? Breng dan zeker een bezoekje aan De Slagersdochter! En om je vlees extra smaak te geven, kan je ook nog een potje Zeeuwsche Zoute er bij aanschaffen.

De Slagersdochter
Kruisstraat 4
2011 PX Haarlem