fbpx
woensdag 23 november 2022

De Heerenhoeve | Verkooppunt Voor een heerlijke tijd op een boerderij ben je bij veehouderij de Heerenhoeve aan het juiste adres. Dit leuke familiebedrijf ligt in het prachtige Zeeuws-Vlaanderen en produceert veel melkproducten als schepijs, koemelk en verkoopt daarnaast ook Zeeuwsche Zoute. In deze nieuwe blog zetten wij ze dan ook maar al te graag in de spotlight.

De melkveehouderij is tot leven gekomen in 2001 door jeugdliefdes John en Mariëlle. Sindsdien zijn ze bezig geweest met het houden van vee en produceren van koemelk. Een deel hiervan gaat naar het beroemde Campina. In 2020 begon de familie een initiatief om meer te doen met de melk die ze produceren. Ze produceren daarom op dit moment de volgende producten: ijs, vla en yoghurt. Sindsdien is de boerderij geopend voor het publiek en kan iedereen langskomen om te genieten van de zelfgemaakte producten en kennismaken met het boerenleven. 

Voor een leuke dag op een melkveehouderij en Zeeuwsche Zoute ben je bij de Heerenhoeve aan het juiste adres. Kom dus een keer langs voor een leuk dagje uit.

Melkveebedrijf De Heerenhoeve
Korte Heerenstraat 8,
4501 PE
Oostburg