fbpx
donderdag 13 mei 2021

Culiwinkel Ratatouille | Zeeuwsche Zoute Verkooppunten

Culiwinkel Ratatouille

Het is vandaag weer tijd om een van onze verkooppunten in de schijnwerpers te zetten. Deze keer is dat Culiwinkel Ratatouille gelegen op de Vischmarkt in Harderwijk. Hier vind je altijd wel wat lekkers en natuurlijk ook onze Zeeuwsche Zoute

De winkel is gelegen naast het bijbehorende restaurant Ratatouille en het Proeflokaal van Wim en Tina Zwaart. Wim is sinds 1989 meesterkok en Tina is sinds 2001 vinologe. Samen hebben ze met de passie voor mooi eten en drinken het restaurant geopend. Hierna volgde het ProefLokaal, de Culiwinkel en het Stadslogement om de totaalbeleving af te maken.

In de Culiwinkel vind je de favorieten materialen en ingrediënten van meesterkok Wim. Naast de favorieten ingrediënten van de meesterkok zelf, is er ook een ruim assortiment aan huisgemaakte producten.

Producten Culiwinkel Ratatouille

Er is genoeg keuze in de winkel van culinaire cadeaus en inspirerende kookboeken tot bijzondere delicatessen en foodplatters. Maar ook voor kruiden, specerijen, olijfolie en chips in verrassende smaken ben je hier op het juiste adres. Naast deze heerlijke lekkernijen kan je hier ook waanzinnige wijnen en de lekkerste internationale bieren halen. Om een zilte touche aan de producten te geven, is Zeeuwsche Zoute hier ook verkrijgbaar!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten? Neem een kijkje in de winkel en je gaat geheid naar huis met wat lekkers!

Culiwinkel Ratatouille
Vischmarkt 4
3841 BG Harderwijk