fbpx
vrijdag 18 september 2020

BRU 17 | Zeeuwsche Zoute verkooppunten

In deze nieuwe rubriek lichten we iedere keer een verkooppunt van Zeeuwsche Zoute uit omdat we zo blij zijn dat zij onze producten verkopen. Door deze bijzondere plekken uit te lichten hopen we je te inspireren met al de andere heerlijke, leuke of mooie producten die zij verkopen naast ons zout. Deze keer is visrestaurant en viswinkel BRU 17 uit Bruinisse aan de beurt. Wist je al dat BRU 17 een van de eerste verkooppunten van ons zeezout uit de Oosterschelde was?

Zoals het een echte viswinkel betaamt is BRU 17 gevestigd in de haven zodat alle verse vis direct kan worden gekocht in de winkel en besteld in het aangrenzende restaurant. Bij de viswinkel kun je terecht voor verse vis, direct aangevoerd door de Goereese vloot. Naast verse vis vind je hier ook diverse gerookte visproducten, haring, in Holland gepelde Hollandse garnalen, mosselen, Zeeuwse kreeft, kokkels, scheermessen en natuurlijk producten van Zeeuwsche Zoute! Wil je een lekker gebakken visje afhalen, dan zit je hier ook goed. Denk bijvoorbeeld aan kibbeling, schol en calamares.

Het visrestaurant BRU17 is sfeervol ingericht met veel originele attributen afkomstig uit de visserij. Vanuit het restaurant heb je direct zicht op de Bruse mosselkotters die voor de deur liggen. Alle vis die je hier bestelt is afkomstig uit de Oosterschelde, Grevelingen of de Noordzee. Deze vissen worden ook wel “scharrelvis” genoemd. Alles wat vers in de viswinkel ligt kan ook in het restaurant geserveerd worden, dus mocht je de vis eerst willen zien, dan kun je een rondje door de winkel maken voor je plaats neemt.

Zelf een bezoekje brengen? Dit zijn de adresgegevens:

BRU 17Bekijk locatie op kaart
Havenkade 18
4311 BA Bruinisse

Alle verkooppunten van Zeeuwsche Zoute vind je hier!