fbpx
vrijdag 1 september 2023

Brasserie Goede Buren | Restaurant

Brasserie Goede Buren

Geniet van topgerechten uit de Frans-Belgische keuken in het gezellige restaurant Goede Buren. Laat je hier verrassen door een tussendoortje of toetje uit het assortiment cakes of verfrissend ijs en het brede assortiment delicatessen. Ook de vegetarische gerechten zijn veelzijdig en hebben interessante smaakcombinaties. Dit alles in een huiselijke sfeer. 

Alle gerechten worden op authentieke wijze gemaakt. Daarnaast houdt chef-kok Hans van Oosterbosch ervan om gasten te verrassen met bijzondere en verrassende smaakcombinaties. 5 dagen per week kan je hier terecht voor heerlijke en gezonde gerechten. En wat het allerlekkerst is? Zeeuwsche Zoute wordt in de gerechten gebruikt als smaakversterker!

Een verrassend vegetarisch gerecht die je hier op de kaart terugvindt (afhankelijk van het seizoen) zie je op de foto hieronder. Het is een ‘taart’ punt van gedroogde tomaat met een gel van tomatenwater, ui, basilicum en prosecco. Dit wordt geserveerd met een quenelle van tomatenijs op een bedje van een crumble van amandelnoten, parmezaanse kaas en boter.

Ben je benieuwd naar nog een ander verrassend gerecht van Brasserie Goede Buren met Zeeuwsche Zoute Puur en Zeeuwsche Zoute Zwarte Peper? Houd dan onze social media kanalen in de gaten!

Vegetarisch gerecht Brasserie Goede Buren

Brasserie Goede Buren
Voorstraat 10
4116 BC, Buren