fbpx
donderdag 2 maart 2023

Bokkedoorns | Zeeuwsche Zoute als relatiegeschenk

Restaurant de Bokkedoorns in Overveen is een van de meest prestigieuze restaurants in Nederland en heeft twee Michelin-sterren. Het restaurant heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1961, toen het begon als een eenvoudig strandpaviljoen aan een nieuw aangelegd meer. Ze gebruiken Zeeuwsche Zoute in de keuken én hebben Zeeuwsche Zoute als relatiegeschenk aan hun gasten meegegeven met kerst. Hoog tijd om ze uit te lichten dus!

De keuken van de Bokkedoorns wordt geleid door chef-kok Roy Eijkelkamp. Het menu van de Bokkedoorns is geïnspireerd door de Franse keuken, maar heeft ook invloeden uit andere landen en culturen. De gerechten worden bereid met lokale, seizoensgebonden ingrediënten van de hoogste kwaliteit en worden gepresenteerd als ware kunstwerken op het bord.

Naast het uitstekende eten biedt de Bokkedoorns ook een uitstekende wijnkaart met wijnen van over de hele wereld, samengesteld door de eigenaar Pascal Beeren en maître Niels van Overmeir. Het restaurant heeft zelfs een eigen wijnkelder waar gasten kunnen genieten van exclusieve wijnen.

Het interieur van de Bokkedoorns is stijlvol en elegant, met een warme sfeer en prachtig uitzicht op de omliggende natuur. Het restaurant heeft twee Michelin-sterren en heeft tal van andere prijzen en onderscheidingen ontvangen.

Wil je ook een onvergetelijke avond? Reserveer dan binnenkort je tafel bij de Bokkedoorns.

Restaurant de Bokkedoorns
Zeeweg 53
2051 EB Overveen