fbpx
donderdag 15 juli 2021

BOERgondisch Rotterdam | Verkooppunt

Een bijzonder en erg leuk verkooppunt is BOERgondisch Rotterdam. Zij zorgen ervoor dat je kan genieten van verse producten en lokale lekkernijen. Zo ook van onze Zeeuwsche Zoute. Voor mooie producten met een eerlijke prijs, ben je hier aan het goede adres.

In Februari 2020 kwamen de twee ex-collega’s Robert- Jan Piek en Serge Knook elkaar tegen in de Jaarbeurs in Utrecht. Ze deelden dezelfde kijk op voeding en gezondheid. Vanuit hun rijke ervaring in food en foodconcepten besloten ze samen BOERgondisch Rotterdam te starten.

Zeven dagen per week kunnen Rotterdammers, en natuurlijk iedereen die maar wilt, binnenstappen en meebouwen aan een gezondere wereld. Eigenlijk kan je het beschouwen als een soort buurtsuper en buurtrestaurant, maar dan met eerlijke en duurzame producten.

In de buurtsuper verkopen ze namelijk alleen maar producten van lokale boeren en voedselproducenten die op een verantwoorde en eerlijke manier produceren. En in het buurtrestaurant kun je deze producten proeven. Ze vinden het belangrijk dat er weinig tot niks wordt weggegooid, daarom wordt er in het restaurant gewerkt met de producten die niet meer verkocht kunnen worden in de winkel. Het concept is dan ook dat je eet wat de pot schaft.

Ze geven vooral lokale boeren en eerlijke producten een podium. Zoals we al aan het begin zeiden: een erg bijzonder verkooppunt met een mooie gedachte. Als je in Rotterdam bent, stap dan zeker eens binnen!

BOERgondisch Rotterdam
Zwaanshals 239
3036 KP Rotterdam