fbpx
vrijdag 12 februari 2021

Biologische slagerij De Groene Weg Theo Pronk | Zeeuwsche Zoute Verkooppunten

De Groene Weg Slagerij - Theo Pronk

Wij lichten weer een verkooppunt van onze Zeeuwsche Zoute voor je uit! Vandaag is het de beurt aan de biologische slagerij De Groene Weg. De slagerij van Theo Pronk is te vinden in De Groene Passage aan de Mariniersweg in Rotterdam. Zij verkopen naast 100% biologisch vlees, waarbij traditionele smaak en moderne ambacht samenkomen, ook onze Zeeuwse Zoute.

Theo’s slagerij is al ruim 20 jaar dé winkel voor het goede leven. Samen met zijn medewerkers creëert hij een mooi en breed assortiment van ambachtelijke producten van heerlijk en eerlijk biologisch vlees. De Groene Weg vindt het belangrijk om te werken aan een gezond evenwicht tussen mens, natuur en dier. Dit wordt gecreëerd door de dieren veel rust, ruimte en liefde te geven, alsmede biologisch voer. Zo krijgen zij ook zoveel mogelijk daglicht en frisse lucht, en staan zij niet standaard op stal. Door  het streven naar een goed leven voor de dieren, resulteert dit in beter vlees voor jou. En dat proef je!

De slagerij is gespecialiseerd in de productie van biologisch vlees van varken, rund, lam, kalf en kip dat voldoet aan de EU bio-wetgeving en het 3-sterren Beter Leven keurmerk. Ook voor de BBQ ben je bij Theo aan het goede adres, of het nu gaat om twee personen, of 600. Een compleet verzorgde BBQ , inclusief salades, brood, servies, en eventueel een kok is voor de slagerij geen enkel probleem. Ze hebben zelfs enkele opties voor de vegetariërs onder ons. Natuurlijk mag de Zeeuwsche Zoute ook niet ontbreken in de winkel om jouw vlees de ultieme smaakboost te geven.

Ben jij nog op zoek naar een (h)eerlijk stukje vlees? Dan ben je bij slagerij De Groene Weg van Theo aan het goede adres. Neem snel een kijkje in de winkel!

De Groene Weg slagerij Theo Pronk
Mariniersweg 33
3011 NC Rotterdam

Wil je meer verkooppunten bekijken? Een overzicht daarvan vind je hier!

© Beeld: De Groene Weg Slagerij Rotterdam