fbpx

Verrassingsaanbod voor Flying Dutchman lezers

Zeeuwsche Zoute Neptunus Cadeauset

Bestel online onze Cadeauset Neptunus en betaal slechts €34,95

Speciaal voor lezers van Flying Dutchman heeft Zeeuwsche Zoute een prachtig aanbod: onze uitgebreide cadeauset Neptunus is nu tijdelijk verkrijgbaar met €5 korting. Een smaakvol cadeau voor een kookliefhebber, of natuurlijk voor jezelf.

De Cadeauset Neptunus bestaat uit:

  • Twee Luxe Potjes // Je ontvangt beide varianten van Zeeuwsche Zoute: Puur en Gerookt. Onze Luxe Potjes met grove zoutkristallen kunnen keer op keer opnieuw aangevuld worden, zo heb je ons zout altijd bij de hand in een mooie verpakking! 
  • Zeeuwsche Zoute Houten Houder // Onze Houten Houder staat prachtig op iedere tafel en is ideaal om ons zout in te presenteren aan je tafelgasten. Zo kan iedereen zijn of haar gerecht zelf op smaak brengen met onze zoutvlokken. De Houten Houder is gemaakt van duurzaam hout afkomstig uit Nederland. 

Gebruikmaken van de korting

  1. Voeg de Cadeauset Neptunus toe aan je winkelmand.
  2. Vul tijdens het bestelproces de code VLIEGENDEHOLLANDER in.

Maar dat is nog niet alles…

…maak je gebruik van deze speciale lezersaanbieding, dan ontvang je daarnaast ook:

  • Een kortingscode t.w.v. €5 voor je volgende bestelling (minimale besteding van €25) (deze wordt samen met de cadeauset geleverd)
  • Een lekker recept om Zeeuwsche Zoute direct te gebruiken!

Zo ben je klaar om van iedere kooksessie een feestje te maken!

Voorwaarden:
De korting op de Cadeauset Neptunus (€5 per set) is geldig tot en met 30 juni 2021. De kortingscode geldt alleen voor de Cadeauset Neptunus en is niet geldig voor andere producten/pakketten in de webshop van Zeeuwsche Zoute. De aanbieding van ‘geen verzendkosten’ (i.p.v. €3,95) is alleen geldig tot en met 30 april 2021. Daarna betaal je per bestelling €3,95 verzendkosten. De extra’s (kortingscode en het recept) ontvang je bij iedere bestelling t/m 30 juni 2021.